Bedrijvengids

Kindcentrum De Sprankel

Wij als Spring kinderopvang bieden kinderopvang, peuteraanbod en buitenschoolse opvang (bso) in basisschool De Sprankel. Samen vormen we Kindcentrum De Sprankel: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 t/m 13 jaar onder één dak! Door opvang en onderwijs op elkaar af te stemmen zorgen we voor optimale ontwikkeling van je kind(eren). Inspirerend, toekomstgericht, professioneel, toegankelijk en betrokken.

Dagopvang
Kinderopvang in een inspirerende omgeving. De Sprankel heeft gezellige groepsruimtes en een uitdagende buitenruimte waar je kind zich thuis voelt. Op onze dagopvang bieden we opvang in een veilige en warme omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind. We werken met een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers. Er is een prachtige, groene buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken. Daarnaast zijn er meerdere groepen, die vaak samen met elkaar spelen.

Peuteraanbod
Bij peuteraanbod de Sprankel zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom om te komen spelen en ontdekken met leeftijdsgenootjes in een inspirerende omgeving. Samen met de andere peuters leert je kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de basisschool, aan de hand van het VVE-programma Uk & Puk. Ook op ons peuteraanbod is er veel persoonlijke aandacht voor je kind en werken we met een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers. Daarnaast maakt het peuteraanbod ook gebruik van de prachtige, groene buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang is een ruime speellocatie met een prachtige, groene buitenruimte. In de binnenruimtes is ook voor ieder kind wat wils! De ruimte voor de jongste kinderen beschikt o.a. over een huishoek, een bouwhoek en tal van leuke materialen. De ruimte voor de middelste leeftijdsgroep grenst aan het kinderkookcafé en ook hier zijn uitdagende materialen en speelhoeken. Voor de oudste bso-kinderen is de ruimte ingericht met o.a. een loungehoek en twee computers. Op de bso zijn regelmatig workshops waar kinderen zich voor kunnen aanmelden, zoals een muziekworkshop, een workshop taarten maken en een workshop mozaïeken. Daarnaast maken de bso-kinderen regelmatig gebruik van sporthal De Klumper.

Bso De Sprankel biedt speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Gerelateerd nieuws