Bedrijvengids

Body-S

Figuuranalyse
Eerst gaan wij je figuur analyseren. Tijdens deze figuuranalyse word je op negen plaatsen zorgvuldig gemeten. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen.

- Kennis maken
- Doelen bepalen
- Gratis figuuranalyse

Doelgericht bewegen
Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Op basis van een figuuranalyse, gewicht, leeftijd en conditie wordt speciaal voor jou een bewegingsprogramma samengesteld. De oefeningen worden gedaan in een TFM warmtecabine (Thermo-warmte, Fysische beweging, Methode).

Je doet de oefeningen liggend in een doorzichtige cabine. Tijdens de bewegingen wordt ook gebruik gemaakt van hand- en voetlussen met daaraan tegengewichten. Op het moment dat jij de oefeningen uitvoert in de cabine, wordt deze door therapeutische infraroodstralen verwarmd tot circa 38 graden Celsius. De warmte in de cabine stimuleert een snellere verbranding. Jij houdt je hoofd koel doordat dit buiten de cabine blijft. De warmte in de cabine zorgt voor ontspannen spieren en de afbraak van vetreserves wordt meer bevorderd. Tevens vindt hierdoor een zgn. afterburneffect plaats: de vetverbranding gaat nog geruime tijd na de behandeling door. Tijdens het uitvoeren van de oefeningen word je door ons begeleid.

- Lessen alleen op afspraak.
- Verbeterde stofwisseling
- Begeleiding tijdens de oefeningen
- Vermindering van gezondheidsklachten

Ozontherapie
De passieve ozonbehandeling bestaat uit de ozontherapie in de ozoncabine. De warmte opent de poriën van de huid, zodat de ozon(verrijkte zuurstof) dieper in het lichaam kan dringen. Hierdoor wordt de stofwisseling en de bloeddoorstroming gestimuleerd, zodat de afvalstoffen sneller worden afgebroken en afgevoerd. Het resultaat is dat de huid bij het afvallen strakker en gladder wordt en dat de cellulitis op een aangename manier zal verminderen.

Kortom de ozontherapie heeft twee effecten:
- een ondersteuning bij het afslanken
- een verjonging en versteviging van de huid- en de spierweefsels

Voedingsadvies
Ook wat betreft gezonde voeding kun je bij Body-S ondersteuning verwachten. Het voedingsadvies steunt ons principe: gezond en natuurlijk afvallen. Dus geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties. Wij gaan voor een aanpak die goed vol te houden is. Onze voedingsadviezen zijn gebaseerd op gezonde en gevarieerde voeding, waarbij ook uw gezin kan mee eten. U zult ontdekken hoe gemakkelijk lekker en gezond eten kan zijn.

- Natuurlijke voeding
- Geen poeders, pillen of andere maaltijdvervangers
- Begeleid door een gediplomeerde gewichtsconsulente

Contactgegevens

Body-S

Parklaan 4

5741EZ Beek en Donk

Tel 0492-820140

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08.45-12.15 / 17.30-21.00 uur
08.45-12.15 / 17.30-21.00 uur
08.45-12.15 / 17.30-21.00 uur
08.45-12.15 / 17.30-21.00 uur
08.45-12.15 uur

Gerelateerd nieuws