Afbeelding

Inschrijving Optocht Raopersgat

Activiteiten & Evenementen

Lieshout – In de toekomst kijken is op dit moment erg lastig. Carnavalsvereniging De Raopers wil echter positief naar de toekomst blijven kijken. 

Helaas zijn zij de enige vereniging binnen Laarbeek die zijn nieuwe prins nog niet bekend heeft gemaakt. Zij hopen dit alsnog in het begin van 2022 te realiseren. Indien de ontwikkelingen omtrent Corona dit toelaten, zullen ze dit tijdig communiceren.

Optocht
Op zondag 27 februari zal de carnavalsoptocht van Raopersgat naar ’t Heidurp trekken. Vanaf heden kunnen alle deelnemers die willen deelnemen aan deze geweldige optocht zich weer inschrijven. Het inschrijvingsformulier is op te vragen bij het secretariaat via secretariaat@cvderaopers.nl. Dit inschrijfformulier kunt u ingevuld weer terugmailen naar het secretariaat, graag inschrijven voor 31 januari 2022. De wagens worden in de week vóór de carnaval door de optochtcommissie gecontroleerd.

Carnavalsvereniging De Raopers organiseert haar activiteiten rekening houdend met de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. Blijf gezond, want gezondheid gaat voor vermaak.