Afbeelding

Beachevent Laarbeek volledig volgeboekt

Activiteiten & Evenementen Sport

Beek en Donk - De organisatie is enorm trots te kunnen melden dat het Beachevent Laarbeek op beide dagen volledig volgeboekt is. 

Er zijn mensen die graag deel willen nemen aan het spektakel en door de organisatoren persoonlijk te benaderen een ingang proberen te vinden. Een tip voor volgend jaar: ben er snel bij want voordat je het weet, ben je te laat. Op zowel zaterdag als zondag zullen 20 teams de degens met elkaar kruisen. 

Na de evaluatie van vorig jaar kwam naar voren dat men graag meer wilde spelen. Hier heeft de organisatie dan ook gehoor aan gegeven, ieder team speelt minimaal 8 wedstrijden voordat er over gegaan wordt naar de knockout fase. Dat betekent maximale spelvreugde voor alle deelnemers.

Had je er graag bij willen zijn, maar was je net te laat met de inschrijving? Loop dan eens binnen bij de Dorpstuin zodat je jouw broer, zus, oom, tante, vriend of vriendin naar de winst kunt schreeuwen. Daarnaast zijn er nog voldoende andere activiteiten te doen, voor groot en klein. Houd de komende weken de socials van Beachevent Laarbeek en deze krant in de gaten, want ze hebben nog een kleine verrassing in petto!

Heb je nog vragen of meer informatie nodig? Ga naar www.beacheventlaarbeek.nl of stel je vraag via de Facebook-pagina.