Open Bedrijvendag in 2018.
Open Bedrijvendag in 2018. Foto: Joost Duppen

Bedrijvig Laarbeek opent de deuren op 15 oktober

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Heb je altijd al willen zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij bedrijven in Laarbeek? Dan moet je 15 oktober zeker in je agenda rood omcirkelen. Bedrijvig Laarbeek opent dan de deuren tijdens de Open Bedrijvendag. Op deze dag kun je kennis maken met bedrijven uit je eigen gemeente en zul je als bezoeker verrast worden door de deelnemende bedrijven.

De Open Bedrijvendag Laarbeek is niet alleen interessant voor mensen die altijd al eens een kijkje in de keuken hebben willen nemen van bedrijven, ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging voor hun werk is dit een uitgelezen mogelijkheid om te zien wat er voor hen mogelijk is. Je krijgt een unieke kans om te ontdekken waar de bedrijven zich dagelijks mee bezig houden en de bedrijven geven je de mogelijkheid om te kijken achter deuren die normaal gesloten blijven.

Waarom zou je als bedrijf meedoen?
Laat bezoekers de sfeer ervaren in jouw bedrijf. Van jonge kinderen tot studenten die keuzes gaan maken. Van mensen die toe zijn aan een carrièreswitch, tot aan nieuwsgierige dorpsgenoten, vrienden en familieleden: allemaal zullen ze op deze dag je bedrijf binnenwandelen. Open de doorgaans gesloten deuren en geef een uniek kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. In 2018 had de Open Bedrijvendag ruim 5000 bezoekers. Een ideale gelegenheid dus om aan bezoekers je bedrijf te presenteren. Wie weet wat er nog meer mogelijk is. Meld je dan ook nu aan via openbedrijvendaglaarbeek.nl.

De kersverse wethouder Ron van den Berkmortel vindt de Open Bedrijvendag Laarbeek een goed initiatief: “Laarbeek zit vol bedrijvigheid: een mooie mix van groot en klein. Op bedrijventerreinen, in de centra en in het buitengebied zitten ondernemers en bedrijven die zeker gezien mogen worden.”