Afbeelding

Geheime vergadering Kneutergroep groot succes

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - De jaarlijkse vergadering van de Kneutergroep van CV De Heikneuters Mariahout was op vrijdag 23 december. Op een geheime locatie kwamen 14 ex-prinsen bij elkaar om Prins Djim en zijn adjudanten Tom en Vinnie alles bij te brengen over de tradities van de betonnen Heikneuter die traditiegetrouw elk jaar in de tuin bij de prins wordt geplaatst in aanloop naar de carnaval. 

Deze avond is zeer belangrijk omdat besloten wordt of het plaatsen van de Heikneuter ook daadwerkelijk doorgaat. Het is belangrijk dat prins Djim weet hoe hij de betonnen Heikneuter moet verzorgen en hoe hij moet handelen bij calamiteiten. De laatste jaren blijkt de Heikneuter een gewild object bij het dievengilde. Adjudanten Tom en Vinnie zullen hem hierbij ondersteunen zoals van goede adjudanten verwacht mag worden. De vergadering speelde zich dit jaar in een sportieve setting af, er was zelfs een lokale toptrainer gekomen om een persconferentie te geven. De hoogheden werden gelijk op vaardigheden getest en een uitnodiging om zich bij de selectie van Mariahout te voegen werd afgedwongen. De interim-voorzitter had verder de regie van deze avond strak in handen en werd hierbij regelmatig geholpen door ere-toezichthouder Wim.

Verder blijft de inhoud van de geheime vergadering natuurlijk binnenkamers. Zij danken in het bijzonder gastheer ex-prins Erik en toezichthouder ex-prins Freddy voor zijn bijdrage als trainer van v.v. Mariahout en wensen hem veel succes voor de tweede helft van het seizoen (het gedeelte na de carnaval dan). Het hoogtepunt van de avond was dat het plaatsen van de Heikneuter bij prins Djim in de tuin anoniem werd aangenomen. Zij zien uit naar dit evenement op 21 januari aanstaande!