Afbeelding
Foto:

Zevende editie ‘Schieten tegen Kanker’

Activiteiten & Evenementen Sport

Beek en donk - Op zaterdag 25 februari vindt er op de banen van handboogvereniging Strijd in Vrede in Beek Donk voor de zevende keer het evenement ‘Schieten tegen Kanker’ plaats. Het evenement zal starten omstreeks 13.00 uur en zal duren tot 23.00 uur.

Er is een middag- en avondsessie waarbij schutters op basis van hun opgegeven gemiddelde worden gekoppeld aan elkaar (laagste met hoogste enzovoorts) zodat eenieder evenveel kans maakt op prijs. Tijdens de dag komen er meer dan 110 schutters langs uit binnen- en buitenland.

Doel van het evenement is om geld op te halen voor stichting Alp d’HuZes via Team Gimmert Goes Alp d’HuZes. Het geld word opgehaald middels het inschrijfgeld, een tweetal loterijen (waar iedereen aan kan deelnemen), deel omzet diner, deel van de baropbrengst alsmede vrije giften gedurende die dag. Daarnaast zal er ook een livestream zijn waarbij men vanuit huis het evenement kan volgen en ook op die manier een donatie kan doen via een QR-code.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust langs aan de Heereindsestraat 8a te Beek en Donk (langs het Sparta’25-terrein) voor een kopje koffie, een donatie word uiteraard zeer op prijs gesteld. Meer informatie kunt u vinden op www.schietentegenkanker.nl en of volg ons op Facebook via www.facebook.com/schietentegenkanker.