Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

BMX op z’n best in Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Bijna tijd voor de jaarlijkse Mini FATJAM. De BMX baan is de afgelopen weken in paraatheid gebracht om ervoor te zorgen dat iedereen zaterdag 30 maart kan genieten van een dagje dirt rijden bij de Sugar Hills Trails in Aarle-Rixtel. 

De trails verschenen voor het eerst in 1990 en ze zijn er nog steeds. Het was ook het eerste jaar dat een Mini FATJAM werd georganiseerd. In 2024 zal het niet anders zijn. Hetzelfde concept. Neem je fiets mee. Rij zoveel als je wilt. Hang rond. Spring over de Killer. Ontspan. Haal de double jumps. Zoek nieuwe lijnen. Leer een nieuwe truc. Win een prijs. Vans, Paul’s Boutique en TSG hebben ook deze keer weer uitgepakt.

BMX’ers samen op één plek die plezier hebben. Dat is het eigenlijk wel. Zo simpel is het. Hulp is de hele dag welkom om de sprongen in vorm te houden en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Er is genoeg te doen en iedereen kan helpen. We zullen muziek hebben en Paul zal rond 15.30 uur die microfoon grijpen, wat het tijdstip zal zijn waarop de goodies nieuwe eigenaren zullen vinden. Voor degenen die nog nooit naar een FATJAM zijn geweest, is dit je kans.

De jam is voor iedereen. Jong of oud. Beginner of gevorderde. Deelname is gratis. Gratis parkeren. Gratis voor toeschouwers. Breng je eigen drank/eten en een stoel mee om op het veld rond te hangen. Locatie: Valkendijk, Aarle-Rixtel (13.30-18.00 uur). Het hoogtepunt vindt omstreeks 15.30 uur plaats. De toegang is gratis.

De afterparty vindt plaats bij OJA met de allerbeste OJA huis-DJ’s. OJA, Schoolstraat 2, Aarle-Rixtel. 20.00 uur - laat.