Afbeelding

Bijzonder optreden muziekgroep ‘Nooit Gedacht’ met Muziekvereniging Muzikale

Algemeen

Aarle-Rixtel - De Aarle-Rixtelse muziekvereniging Muzikale treedt op zondag 20 maart op in MFC De Dreef. Te gast is muziekgroep Nooit Gedacht uit Gemert. Muziekgroep ‘Nooit Gedacht’ is opgericht in 1987 en telt momenteel 40 enthousiaste muzikanten en 24 vrijwilligers.

‘Nooit Gedacht’ is een voorbeeld van integratie en acceptatie van mensen met een functiebeperking op het verstandelijke vlak. De samenwerking van iedereen binnen de groep is heel hecht en zorgt ervoor dat deze muzikanten het gevoel hebben dat ze iets betekenen voor de samenleving. Ze zijn muzikaal en hebben veel succes bij het publiek, dat vaak van beide zijden ontroerende reacties teweeg brengt. Plezier in het samen muziek maken staat dan ook hoog in het vaandel. ‘Nooit Gedacht’ heeft ongeveer 5 keer per jaar een optreden in diverse regio’s en heeft al veel evenementen muzikaal opgeluisterd, zowel met het Groot Orkest als met de drumband.

Een optreden van ‘Nooit Gedacht’ heeft dan ook al vele harten sneller doen kloppen.

Nooit Gedacht en Muzikale brengen ook gezamenlijk een nummer ten gehore. Het optreden begint om 14.00 uur in MFC De Dreef en is gratis toegankelijk.