Afbeelding

Overleg werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel met gemeente

Algemeen

Aarle-Rixtel – Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel, onderdeel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel, overlegt met de gemeente. De bijeenkomst wordt gehouden op 13 april in De Dreef en begint om 20.00 uur.

Op 16 maart, tijdens het vooroverleg hebben de 20 aanwezigen het actieschema doorgesproken. Regelmatige overschrijding van de 30 km in Dorpsstraat en Bosscheweg en inrichting schoolzones bij de 2 basisscholen waren ‘hete hangijzers’.

Op dit ogenblik staan er 30 punten open. Het aangepaste actieschema is aan de gemeente en politie gestuurd. In de bijeenkomst van 13 april wordt met de gemeente (en evt. de politie) besproken hoe deze knelpunten aangepakt kunnen worden.

Wilt u weten welke punten er op de lijst staan, vraag dan via info@dorpsplatform.nl het verslag van het vooroverleg aan. Naar dit email-adres kunt u ook nieuwe punten aangaande verkeerssituaties sturen.

Graag nodigen zij u uit om mee te praten over dit soort zaken en kom naar de bijeenkomst van de Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel woensdag 13 april om 20.00 uur.