Afbeelding

Buurtvereniging De Vijver houdt Laarbeekse wandeltochten

Algemeen

Beek en Donk – Nog even en het is weer zover: op zaterdag 4 en zondag 5 juni houdt buurtvereniging De Vijver de Laarbeekse wandeltochten. Evenals vorig jaar is de startlocatie Pluk Pannenkoekenhuis.

Programma
Vanuit deze prachtige locatie zijn er 2 verschillende wandeltochten uitgezet. Op zaterdag is er dus een andere route als op zondag. Er kan gekozen worden uit afstanden van 5, 10, 15, 20, 30 of 40 kilometer. Er is dus voor iedere wandelaar (zowel geoefend als ongeoefend) een haalbare afstand. De laatste afstand is natuurlijk een goede oefening voor diegenen die de Nijmeegse vierdaagse en/of de Kennedymars gaan lopen. De wandelingen zijn helemaal uitgepijld en gaan over B-wegen, onverharde paden, door bossen, over fietspaden, langs waterloopjes, vennen en poeltjes enz., kortom, door de mooiste gebieden rondom Laarbeek. Onderweg wordt gezorgd voor veld/wagenposten waar er wat gedronken kan worden en waar tevens EHBO aanwezig is.

Locatie & tijd
De startlocatie is het Pluk Pannenkoekenhuis in de Koppelstraat 35 in Beek en Donk. Vanaf 7.30 kan gestart worden voor de 20, 30 en 40 kilometer. Vanaf 9.00 kan gestart worden voor de 5, 10 en 15 kilometer.

Inschrijven
De kosten bedragen €2,50 per persoon per dag. Voor leden van de landelijke wandelbond bedragen de kosten €2,00 per persoon per dag. Er kan per dag ingeschreven worden, dus er kan ook aan 1 van de 2 dagen deelgenomen worden. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.laarbeeksewandeltochten.nl.