Afbeelding

Boxing the Time en Gerard van Maasakkers in OLTM

Algemeen

Mariahout - Twee muzikale programma’s staan de komende week in het openluchttheater van Mariahout. Laat je verbluffen door een explosieve muziektheatervoorstelling, of voel je thuis met het gemoedelijke theaterprogramma van Gerard van Maasakkers.

Boxing the Time
“Waarom moeten wij toch steeds out of our box? Kijk wat de mogelijkheden zijn ín ons doosje!” In de fysieke muziektheatervoorstelling ‘Boxing the Time’ wordt de kijker meegenomen in een explosieve gevoelsreis. Beelden, muziek, klanken en beweging wisselen elkaar af. Geen hapklare brokken, maar abstracte beelden. Het publiek wordt uitgenodigd zelf betekenis te geven aan de maatschappelijke thema’s die aan de voorstelling ten grondslag liggen.
Theatergroep Onderstroom speelt met abstracte beelden en past niet in een box. Dit maakt Boxing the Time toegankelijk voor iedereen. Deze voorstelling speelt op zondag 5 juni om 19.00 uur.

Gerard van Maasakkers
Deze Brabantse singer-songwriter put uit zijn rijke repertoire, en voegt daar enkele nieuwe liedjes aan toe. Het geheel is herkenbaar en toegankelijk. Dicht-bij-huis, maar allerminst doorsnee. Zijn muziek grijpt je bij de keel, met afwisselend luisterliedjes, stevige blueskrakers en countryduetjes met een behoorlijke dosis levensgevoel. Altijd eenvoudig van taal, altijd met zo’n wuivende melodie, altijd oprecht. Van Maasakkers zingt àltijd liedjes van altijd. Deze voorstelling
speelt op vrijdag 10 juni om 20.30 uur.

Kaartverkoop
Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!