Afbeelding

Kindervoorstelling 'De Grote Piratenshow'

Algemeen Jongeren

Lieshout - Kapitein Rinaldo staat met kindervoorstelling 'De Grote Piratenshow' op zondag 9 oktober om 14.30 uur in 'Ons Tejater', in het Dorpshuis van Lieshout.

Wil jij ook mee op avontuur en ben jij een echte piraat? Of wil je gewoon heerlijk genieten van deze piratenshow met papa, mama, opa of oma. Kapitein Rinaldo is zojuist teruggekeerd van wilde avonturen op de woeste zee. Tijdens zijn speurtochten heeft kapitein Rinaldo verschillende spullen buitgemaakt en komt daarover verhalen.

In een stoere Piratenshow met heuse goocheltrucs in stijl, laat Rinaldo zien wat hij allemaal aan dek heeft. Hij neemt iedereen mee op zijn grote zeerovers-avontuur waarbij er natuurlijk volop gelachen wordt. Ballonfiguren, schitterende juwelen, witte duiven, een (buik)sprekende aap(!), een dolle wedstrijd met mummies en een levende blauwgele papegaai verschijnen allemaal aan boord. Kinderen zullen een uur lang versteld staan van deze zeemanskunsten. Gelukkig komt iedereen weer heelhuids aan wal. Na afloop kunnen kinderen eventueel nog op de foto met kapitein Rinaldo.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kaartjes á €6,00 (incl. ranja en chips en koffie/ thee voor volwassenen) zijn via internet te bestellen: www.vierbinden.nl/onstejater ofwel telefonisch te reserveren; 0499-422878 of af te halen bij het dorpshuis in Lieshout.