Afbeelding

Reünie in Aarle-Rixtel op zondag 9 oktober Geslaagd zeilkamp in Loosdrecht

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Ook dit jaar houdt de organisatie van het Zeilkamp Laarbeek weer een reünie voor alle jongens die het afgelopen jaar met hen mee naar Loosdrecht zijn geweest. Vrienden, broers en neven zijn ook van harte welkom. Ken jij iemand in jouw omgeving die graag meegaat? vraag hem mee!

Ze hebben dit jaar een zeer geslaagd zeilkamp gehad. Het weer was schitterend en men heeft dus heel erg goed kunnen zeilen. Daardoor zijn er verschillende jongens geweest die een diploma kunnen bemachtigen. Naast het zeilen hebben zijn er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals kwallenballen (Dat ging er flink hard en fanatiek aan toe), zeilwedstrijden en een heuse bucket list. Hierbij kregen de mannen een lijst met opdrachten mee die ze uit moesten voeren en waarvan ze bewijs moesten hebben dat ze het uitgevoerd hadden. Hier zijn ze bijna heel de dag mee bezig geweest. Superleuk. Natuurlijk kwam ook Neptunes dit jaar op bezoek om de ontgroening te doen. Na de ontgroening hoorde de 9 nieuwe deelnemers er echt bij en zijn het echte mannen geworden.

Op de laatste avond is er naast het bekendmaken van de geslaagden ook afscheid genomen van de voorzitter, na 35 jaar zeilkamp stopt Len met zijn deelname. De organisatie wil hem hartelijk bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan dit geweldige zeilkamp!

Op de reünie zijn er foto's te bekijken (er staan ook veel foto's op de website) van het afgelopen jaar. Het is een leuke avond om, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar herinneringen op te halen aan het zeilkamp. Dit kan op zondag 9 oktober in de Scheepstal 3 in Aarle-Rixtel van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis net als de koffie, thee en de hapjes waarvoor ze voor zorgen. De kosten voor een blikje fris en een biertje, voor degenen die ouder dan 18 jaar zijn, zijn hetzelfde als op het kamp.

Diplomauitreiking
Er waren weel veel deelnemers geslaagd voor hun zeildiploma. Tijdens deze reünie worden de diploma's uitgereikt.

Geslaagden
Bemanning: Job van der Heijden, Wout Kragten, Gijs Vermunt, Joep Goossens, Rik Raijmakers, Staf van Rooij, Jasper Wissmann, Willem van Rooij, Hugo Wissmann.
Stuurman: Ruud Spierings, Bryan Sterken.

Kamp 2017
Op de reünie kun je je ook al opgeven voor het kamp van 2017. Het kamp vindt plaats in de 3e week van de bouwvak, dat is komend jaar van 12 tot en met 19 augustus.


Afbeelding