Afbeelding

Eerste Keeztoernooi Sparta'25 geslaagd

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Bij voetbalvereniging Sparta '25 werd woensdag 5 oktober, voor het eerst in Beek en Donk, een keeztoernooi gehouden. En met succes! Maar liefst 16 koppels hadden zich tijdig aangemeld om hieraan deel te nemen zodat er een gezellig maar fanatiek toernooi gespeeld kon worden.

Via een roulatiesysteem speelde elk koppel vier keer tegen vier andere koppels. Bij elk spel werden de pionnen geteld die binnen waren. Bij beëindiging van het spel binnen 50 minuten kreeg men ook nog eens 10 bonuspunten. Bij de laatste ronde was het dus spannend met name voor de koppels die al elk 3 rondes hadden gewonnen. Maar ook de 'tegen' punten telden mee. Deze werden weer in mindering gebracht. Voor de drie beste koppels waren er prijzen welke mede gesponsord waren door Plus van Balkom. De winnaars gingen dan ook elk naar huis met een mooie boodschappenpas van Plus Supermarkt van resp. 20, 15 en 10 euro. De beste drie Keezers waren:

1. Saskia Happé en Nadien Saleh (2x €20 Pluspas)
2. Jaccy v.d. Enden en Loes Penninx (2x €15 Pluspas)
3. Celine Vermeer en Maaike van Linschoten (2x €10 Pluspas)

Natuurlijk komt er een vervolg op dit leuke toernooi. Via www.sparta25.nl kun je je weer inschrijven voor het volgende Keeztoernooi op woensdag 9 november om 19.30 uur in de kantine van Sparta'25. Deelname kost €2,50 per persoon. En je maakt natuurlijk weer kans op de Plus Supermarkt passen. Je hoeft geen lid te zijn van Sparta'25 om mee te kunnen doen. Inschrijven kan tot en met zondag 6 november. Wacht niet te lang, want vol = vol.