Afbeelding

Ludieke en nuttige Kneutervergadering in het Heidurp

Algemeen Carnaval

Mariahout - De jaarlijkse zeer nuttige en ludieke Heikneutervergadering werd vrijdag 9 december gehouden bij oud-prins Hein. Dit is ook door de jaren heen een traditie geworden, om de nieuwe prins op de hoogte te brengen van het wel en wee van de Betonnen Heikneuter.

Deze kneutergroep werd op 12 december 2003 opgericht door oud-prins Henk Schepers, Deze kneutergroep bestaat uit allemaal uit oud-prinsen van de afgelopen 13 jaar. Om klokslag 20.54 uur werd deze ludieke vergadering geopend door toezichthouder Wim Hagelaars. Samen met oud-prins Hein en voorzitter van de Kneutergroep Ludwig Maas werd het reglement tot in de puntjes en komma's  toe doorgenomen. Prins Joan moest alle Prinsen op volgorde zetten met geboortedatums erbij, wat niet mee viel, maar uiteindelijk toch voor elkaar kreeg.

De kascontrole verliep moeizaam. De belastingdienst had een envelop in de bus gedaan, met daarin een 'laatste brief', waarin stond dat er geen belasting meer betaald hoefde te worden over het spaargeld. Ze hadden er wel 3 eurocent bij gedaan met het script: 'Leuker kunnen we het niet maken, maar makkelijker ook niet'.

Toen alles onder controle was , werd het glas geheven op het 13-jarig bestaan van deze Kneutergroep. Ook moest Prins Joan een Kneuterke maken en dat ging niet onaardig, mede door de hulp van adjudant Harald, deze wordt vrijdag 13 januari 2017 onthult als de betonnen Heikneuter wordt geplaatst in de tuin van prins Joan en prinses Anja. "ZO! En nu bouwen we een fist".

Kletsavonden C.V. De Heikneuters
De kaartverkoop van de kletsavonden is op zaterdag 7 januari 2017. Voor leden van 18.00 tot 19.00 uur en voor niet-leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het buurthuis in Mariahout. Denk aan uw lidmaatschapskaart!

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl