Pupillen F1 als team van de week bij de wedstrijd van Senioren 1

Eerste zaalwinst voor Flamingo's

Lieshout/Mariahout - Opnieuw was zondag sporthal de Klumper het decor voor een spannende thuiswedstrijd van Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten. En opnieuw waren de rood-witten en coach John Nooijen gebrand op een overwinning, zeker na de krappe nederlaag van de week daarvoor.

Het duurde even voordat de openingstreffer aan Flamingo's zijde viel. Na de 1-0 voorsprong ging het de hele wedstrijd gelijk op. Een enkele keer wist Flamingo's twee doelpunten voorsprong te nemen, maar Emos 1 kwam telkens weer dichtbij of langszij. Er werd hard gewerkt door de dames uit Mariahout en er werd flink fel gestreden, ook in de duels. De thuisploeg wist echter ook heel goed op de juiste momenten de rust te bewaren en speelde de hele wedstrijd stabiel. Vijf minuten voor tijd wist Flamingo's opnieuw het gat naar twee doelpunten verschil te brengen. Deze dik verdiende 10-8 voorsprong werd niet meer uit afgegeven.

Na de feestdagen staat op zondag 8 januari de volgende wedstrijd op het programma, een uitwedstrijd tegen DSV in Diessen.

Ook bij Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, was het opnieuw een spannende strijd. Een herhaling van de 8-8 stand van vorige week was het resultaat van een felle gelijk opgaande strijd tegen Emos 2. Flamingo's nam weliswaar een voorsprong aan het begin van de wedstrijd maar wist dit niet vol te houden.