Opgeven optocht en ziekenbezoek CV De Heikneuters

Algemeen Carnaval

Mariahout – Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een grote spectaculaire optocht en wel op zondag 26 februari. Dan gaat de grootste optocht van Laarbeek van start in het Heidurp en eindigt in het Raopersgat.

Om 13.00 uur zet de harmonie zijn beste beentje voort richting Lieshout en de praalwagens, groepen en individuen volgen dan snel. Voor degenen die mee willen doen met dit evenement die kunnen zich opgeven bij Jos Martens Ginderdoor 53. Bij inschrijving krijgt men het reglement mee en dient zich daar ook aan te houden. Deze staat overigens ook in D`n Heizot, het meest gelezen blad van 't Heidurp,

Ziekenbezoek CV De Heikneuters
Graag wil Prins Joan en Prinses Anja, adjudant Harald en hofdame Dorith op zaterdag 18 februari een bezoek brengen aan al de zieke Heikneuters en Heikneuterinnekes in het ziekenhuis, verzorgingshuis en gewoon thuis. Juist deze mensen hebben vaak een opkikkertje nodig. DAAROM… Kent u iemand in uw omgeving bel dan naar: Cappie van den Broek tel. 0499-423816 of Gerrie van den Broek tel. 0499-422641.

Voorverkoop kletsavonden
Afgelopen zaterdag was de voorverkoop van de kletsavonden van CV De heikneuters. De eerste avond was in een mum van tijd uitverkocht. Er zijn nog wel een aantal kaartjes voor de 2e en 3e avond en deze zijn op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari. Heeft u hier interesse in dan kan men contact opnemen met Paul Willems tel. 0622422379. Ben er vlug bij, want op is op.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.