Afbeelding

Start blokfluitlessen in Beek en Donk

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Het afgelopen jaar hebben weer een flink aantal kinderen blokfluitlessen gevolgd via de Stichting Muziekopleiding van O&U (SMO) uit Beek en Donk. Blokfluit is een leuk instrument om al op jonge leeftijd te kunnen starten met het maken van muziek.

De blokfluitlessen van SMO vinden plaats in kleine groepjes waardoor het plezier in het samen muziek maken wordt gestimuleerd. De kinderen leren spelenderwijs, onder leiding van een enthousiaste docent, omgaan met een instrument en het lezen van noten. Het samen met andere kinderen muziek maken is vaak toch het aller leukste, vooral als je dit mag laten horen op een echt podium. De kinderen hebben dan ook onder andere opgetreden tijdens het nieuwjaarsconcert en in de muziektuin. Het einde van het blokfluitjaar werd feestelijk afgesloten met een certificaat tijdens het nieuwjaarsconcert en een voorspeelavond voor alle broertjes/zusjes, mama's, papa's, oma's, opa's en andere belangstellenden. Trots hebben de leerlingen hun vorderingen laten horen. Een aantal van hen heeft dit jaar gekozen voor een nieuw instrument, anderen gaan door met blokfluit. Voor alle kinderen geldt: veel muziekplezier dit jaar.

Zit je in groep 4 van de basisschool of ben je 7 jaar of ouder dan kun je je aanmelden. De blokfluitlessen vinden plaats op vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur in muziekcentrum 't Anker.

Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via opleiding@oenu.nl of neem contact op met Jolanda Rooijakkers 06-10691537. U kunt uw kind ook nog aanmelden voor een ander muziekinstrument, bijvoorbeeld hoorn of klarinet.