Afbeelding

Motorweekend in Aarle-Rixtel

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Er zijn al weer een paar mooie dagen geweest en dan komen de motorrijders weer uit hun winterslaap. En met het motorweekend van Harley-Davidsonclub Liberator in Aarle-Rixtel is het motorseizoen echt begonnen.

Zaterdag 8 en zondag 9 april is het weer zover, ronkende motoren met veel chroom en rijders in leer uitgedost showen hun pracht en praal. Maar het motorweekend is voor ieder die van motoren, de sfeer, de gezelligheid houdt of gewoon nieuwsgierig is. Want er is meer dan een uitgebreide show van motoren van oldtimers tot de nieuwste modellen; kleding, accessoires, onderdelen, live muziek in de feesttent, een unicycle race en niet te vergeten chopper speedway. Dit alles maakt het een weekend waar je geweest moet zijn.

's Morgens gaat de poort aan de Lieshoutseweg in Aarle-Rixtel om 9.00 uur open en 's avonds na de bands Razzle-Dazzle, Finders Keepers, Laballed, The Electric Space Cowboys en Bulldog LT gaat de tent weer sluiten. De entree is gratis. Wie mee wil doen aan de chopper speedway, kan zich inschrijven bij de organisatie: info@hdcliberator.nl of via Facebook. Iedereen is welkom. Graag tot ziens op het motorweekend.