Het Sparta'25 VR30+1 team
Het Sparta'25 VR30+1 team

Ladies Night bij Sparta'25

Sportnieuws Evenementen

Beek en Donk - Er is bij Sparta'25 op vrijdag 27 oktober een heuse 'Ladies Night' in de kantine. Een gezellige feestavond voor iedereen, met een knipoog naar de ladies nights van 'Axis' in vroegere tijden. Aan het begin van de avond voetballen de 30+1 vrouwen hun competitiewedstrijden. Zij kunnen kampioen worden. Daarna is het gezellig en hopelijk druk.

In de kantine is er vanaf 20.30 uur veel gezelligheid. Dames die komen krijgen ieder 2 consumptiebonnen van de club (sorry heren). Maar voor de heren, wees gerust, de prijzen zijn aangepast. Voor deze avond is speciaal de Breezer beschikbaar.

Activiteiten/Loterij
Natuurlijk is er muziek en is de kantine gezellig aangekleed. Er is een loterij met geweldige prijzen zoals waardebonnen van lunchrooms en restaurants, een massage, een wedstrijdbal, kaarten voor een 90's party en vele andere mooie prijsjes.

Mixtoernooi
Naast de competitie van de 30+1 dames kunnen anderen die willen voetballen deelnemen aan een mixtoernooi. Vanaf 16 jaar mag je meedoen. Voor 40+ wordt een apart mix toernooi gehouden (bij voldoende aanmeldingen). Wil je meedoen met het mixtoernooi of het 40+ mixtoernooi, geef je op via activiteitensparta25@gmail.com.

Kom dus gezellig naar de Ladies Night op 27 oktober.