Open dag bij Scouting Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Natuurlijk wil de Scouting Beek en Donk zich laten zien aan de bewoners van Beek en Donk. Zij nodigen u dan ook allen uit om op 9 juni tussen 10.00 en 13.00 uur een bezoek te brengen aan hun open dag. U kunt de blokhut vinden aan de IJsweg 9 te Beek en Donk.

Tijdens deze dag kunt u de blokhut en het terrein bekijken. Daarnaast worden er diverse activiteiten, kampvuur, route technieken, foto's van kampen, getoond zodat u een beter beeld krijgt van wat de scouting doet. Tijdens deze dag zijn er leden aanwezig van alle speltakken. Ondanks dat zij een gezonde club zijn, moeten ze volgend jaar helaas 1 speltak opheffen. Het gaat hierbij om de Bevers, leeftijd van 4 tot 7 jaar. Na enkele geweldige jaren lukt het niet om voldoende leden te krijgen om deze speltak te laten bestaan. Zij willen dit toch graag al kenbaar maken zodat zij u niet teleur willen stellen indien u met een kind komt kijken in de leeftijd.

Daarnaast komen er tijdens deze open dag ook kinderen kijken die meedoen aan de Roefeldag.

De scouting hoopt dat u met vele mensen een bezoek komt brengen aan hun open dag. Zij heten u van harte welkom. Indien u al meer informatie wilt hebben over de scoutinggroep kunt u een kijkje nemen op www.scoutingbeekendonk.nl. Tot dan!