Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen

Laarbeek - Elke week op woensdag en donderdag is in de ontmoetingsruimte van de Waterpoort in Beek en Donk vanaf 18.00 uur het wijkrestaurant 'De Laarbikker' geopend. In een prachtige keuken bereiden de vaste vrijwilligers een heerlijk driegangenmenu.

Voor dit wijkrestaurant is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar een vrijwilliger die mee wil koken op donderdag. Het koken begint om 16.00 uur tot ongeveer 19.30 uur. Heeft u tijd om om de week op donderdag mee te helpen alleen of met uw partner dan nodigen zij u graag uit om te reageren.

Voor Zorghoeve de Malbergh te Beek en Donk zoekt men een vrijwilliger die voor de zorgvragers en het begeleidingsteam een lekker bakje koffie kan maken en schenken. Ook zou je de kantine netjes kunnen houden en ondertussen een praatje kunnen maken met de zorgvragers. Ze zoeken iemand die het gezellig vindt om lekker bezig te zijn met van alles. Iemand die het fijn vindt voor anderen te zorgen en het gezellig vindt om een praatje te maken.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.