Verkoop kaarten Ganzekwekavonden

Algemeen

Aarle-Rixtel - Zoals u wellicht al heeft gelezen staan er 2 geweldige Ganzekwekavonden op het programma van de stichting organisatie carnaval Ganzegat.

De kletsers Andy Marcelissen, Rob Scheepers, Jan Strik, Frank Schrijen, Peter v/d Maas, Dirk Kouwenberg, Jasper van Gerwen en Frans Bevers krijgen de zaal ongetwijfeld aan het lachen krijgen. Voor het amusement staan Huhum, Striepke Veur, Duo Vreemd, Surpise, Gans Anders en De Velt Op garant. De avonden vinden plaats op 2 en 16 februari in de Dreef te Aarle-Rixtel.

Voorverkoop
Op zondag 6 januari 2019 vindt de voorverkoop plaats van 11.30 -12.30 in de Dreef. Als er dan nog kaarten over zijn, zijn deze vanaf 7 januari te koop bij Snoeperij Jantje of online.

Online kaartverkoop
Na 6 januari worden er kaarten online aangeboden. De kaarten zijn te bestellen via hun site www.ganzegat.nl. Daarna klikt u op de volgende link: https://www.ticketview.nl/shop/ganzegat. Het is gemakkelijk en snel. U hoeft niet per se naar buiten om kaarten te bemachtigen. Na bestelling krijgt u dan een mail met de kaarten in de bijlage. Bij binnenkomst wordt de code op de kaart gescand. Wees er snel bij want Op=Op.