Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bc8d8f
Foto:

ZOD bedankt vrijwilligers Collectieve Collecteweek Mariahout

Mariahout - De Mariahoutse collectanten werden op vrijdag 5 april gastvrij ontvangen door de ZOD-stuurgroep 'Collectieve Collecteweek Mariahout' (CCM). Na het inleveren van de collectebussen kon iedereen samen even napraten.

Met koffie, thee, een lekkere koek en mensen die even tijd voor je hebben is collecteren voor goede doelen in het dorp, net iets gezelliger en leuker om te doen. De collectanten vonden het prettig dat veel mensen de enveloppen al klaar hadden liggen. Dat scheelde veel tijd. Zij willen de inwoners dan ook bedanken voor hun medewerking.

Het bestuur van Zorg om het Dorp wil de ZOD-stuurgroep CCM, de vrijwilligers van de Rabobank, computerdeskundigen, de penningmeester van ZOD als ook natuurlijk alle collectanten van harte bedanken voor hun inzet. Een aantal bestuursleden waren erbij om te zien hoe perfect alles geregeld was. Complimenten.

Opening poort Oranjeplein
Tijdens de werkzaamheden voor de herinrichting van het Oranjeplein werd ook de poort van het Openluchttheater Mariahout aangepast. Deze poort wordt binnenkort in gebruik genomen. Het zou mooi zijn als alle dorpsgenoten op Koningsdag (27 april) om 10.30 uur aanwezig zijn om deze poort, vanuit het plein als ook vanuit het Processiepark, gezamenlijk de vuurdoop geven. Burgemeester Frank van der Meijden ontsluit als eerste de poort. Het versierde fietsendefilé als ook alle Laarbeekse gedecoreerden en overige belangstellenden zullen feestelijk de poort passeren en het OLTM betreden. Aansluitend wordt Koningsdag geopend door de Harmonie, 't Gilde en wordt ook de vlag gehesen. Gedurende de dag kunnen jong en oud Koningsdag komen vieren in het OLTM. Een fijne dag toegewenst.

Activiteiten
Overige data om in de agenda te zetten: zondag 16 juni afscheidsbijeenkomst van zusters uit Mariahout; zaterdag 31 augustus alleengaanden-diner in het Buurthuis verzorgd door ZOD-werkgroep 'Koken voor …' en zondag 8 september opening Oranjeplein met 'Picknick op het Plein'. Tevens opening van de bevrijdingsweken i.v.m. 75 jaar bevrijding.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>