Archieffoto
Archieffoto Foto: Joost Duppen

Onbekende man benadert opnieuw pupil voetbalvereniging

Algemeen Politie/Brandweer/Ambulance

Lieshout – Een pupil van ELI is benaderd door een onbekende man, die zichzelf Rob de Vleer noemt. De man deed dit per app en benaderde de pupil voor zijn voetbalschool. Eerder vond een soort gelijke gebeurtenis plaats bij een jeugdlid van Sparta'25. De politie bevestigt het verhaal.

"Er is een melding bij ons binnengekomen dat een jeugdlid van ELI is benaderd. De wijkagent is hiervan in kennis gesteld en momenteel zijn we volop bezig met onderzoek hiernaar", aldus een woordvoerder van de politie. In november 2018 vond bij Sparta'25 een zelfde soort gebeurtenis plaats. Toen noemde de man zich Johan van Dijk. De politie weet nog niet of het om dezelfde man gaat. "We zijn toen met die melding bezig geweest, maar hebben nooit kunnen achterhalen wie hierachter zat."

Ook benaderd?
Op dit moment is er één melding binnengekomen bij de politie. Zij willen graag weten of meer leden zijn benaderd en vragen daarom aan iedereen om zich te melden als het zo is dat jij – of iemand die je kent – ook benaderd is door deze man. Dit kan door dit te melden aan wijkagent Thijs Scheeroren via 0900-8844.