Gratis jeugdlid worden bij ATTC'77

Algemeen Sport

Aarle-Rixtel - Tijdens de jaarlijkse Roefeldag heeft tafeltennisvereniging ATTC'77 weer veel enthousiaste kinderen mogen ontvangen in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel.

Hier werd onder leiding van Wilma van Beek drie kwartier getafeltennist met hulp van Stephan Vergroesen, Ilse Houben en Diny van den Eventuin. Voor de kinderen die erbij waren of degenen die het jammer vonden dat ze er niet bij konden zijn, heeft ATTC'77 nu een leuke actie: alle jeugd mag een half jaar lang gratis lid worden van de vereniging!

Vanaf woensdag 12 juni kun je elke woensdag van 18.30 tot 19.30 uur onder professionele begeleiding bij ATTC'77 komen trainen. Dus app al je vrienden en kom samen met hen eens kijken of tafeltennis wat voor je is. Het enige wat je nodig hebt, zijn sportkleren en sportschoenen voor binnen; batjes en balletjes zijn aanwezig. Heb je nog vragen dan kun je die via de mail (attc77@chello.nl) stellen of een telefoonnummer achterlaten, zodat de vereniging contact met je op kan nemen.

Na de zomervakantie start ATTC'77 ook met een nieuwe trainingsgroep voor volwassenen, speciaal voor nieuwe leden en recreanten. De trainingen zijn op donderdag van 19.30 tot 20.30 uur en de eerste is op 5 september. Geïnteresseerden zijn van harte welkom, de eerste drie keer is gratis.