Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 87d69b
Foto: Joost Duppen

Seniorenmiddag in het Openluchttheater Mariahout

Mariahout - In het Openluchttheater van Mariahout vindt woensdag 7 augustus vanaf 13.30 uur een speciale 'seniorenmiddag' plaats.

Deze middag met de titel 'Ten Blakke' wordt geopend door het Seniorenorkest van Laarbeek en daarna zal Henrie Bouwmans samen met Stijn van de Ven uit Aarle-Rixtel en Jan Vlemmings uit Beek en Donk gasten ontvangen uit Laarbeek. Op het podium van het theater staat een grote 'Brabantse' tafel waar dit jaar Veilig Thuis en de Rabobank te gast zullen zijn. Het belooft een interessant gesprek te worden waar het item veiligheid maar ook andere zaken belicht worden. De gesprekken die gevoerd worden zullen worden afgewisseld met optredens van Stijn en Jan.

Deze middag wordt georganiseerd door de KBO's van Laarbeek. De voorverkoop start op maandag 17 juni. In de voor-verkoop via de KBO wordt een entree gevraagd van €5,00 per persoon. U bent dan gegarandeerd van een zitplek wanneer ze met slecht weer naar het Buurthuis moeten. Kaarten bij het theater zelf kosten €6,00 per persoon.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>