Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2ecc65
Foto: Mark Barten

Leuke activiteiten met Laarbeek Actief in zomervakantie

Laarbeek – Laarbeek Actief heeft weer een groot aantal activiteiten georganiseerd voor de zomervakantie. In de week van 9 tot en met 12 juli kan er weer deel worden genomen aan allerlei leuke activiteiten.

Activiteiten
Laarbeek Actief heeft in de zomervakantie voornamelijk activiteiten op touw gezet voor de basisschooljeugd. Zo houden ze o.a. Olympische waterspelen, Archery Attack buiten, Plein Actief en wat vorig jaar een enorm groot succes was: het 'luchtkussenspektakel' voor groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Kijk voor meer informatie op www.laarbeekactief.nl.

In samenwerking met verschillende locaties en begeleiding, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je hierbij bent en op tijd aanmeldt. Aanmelden is mogelijk van 17 juni tot en met 3 juli 18.00 uur, via www.laarbeekactief.nl/vakantie. Houd ook de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en de website in de gaten, voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Samenwerking
Laarbeek Actief werkt nauw samen met de lokale verenigingen. Enthousiaste kinderen worden vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina. Daar blijf je op de hoogte en tref je informatie aan over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kun je ook mailen naar: jvdenden@vierbinden.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>