Logo mooilaarbeek.nl

Schietwedstrijden Kring Peelland

Peter van Otterdijk  | Fotonummer: cc7cd0
Peter van Otterdijk (Foto: )

Lieshout - Het Sint Servatius Gilde heeft woensdag 3 juli twee wedstrijden verzorgd op het gildteerrein aan de Beemdkant te Lieshout. De verschillende leden van de schietcommissie Servatius waren eerder ter plekke om d'n boom in gereedheid te brengen. De parasols te openen en de stoelen onder de veranda en bij d'n boom klaar te zetten.

De eerste wedstrijd was het Senioren schieten met het geweer. Namen noemen ze niet, maar Bert, Goen en Grard zijn deze keer ook weer druk met deze wedstrijd, maar uiteindelijk dank aan de gehele schietcommissie! Vanaf 12.30 uur verzamelden de schutters zich en kort na 13.00 uur start de wedstrijd. In een gezellige ontspannen sfeer is de wedstrijd goed verlopen. De onderlinge band van de schutters is prachtig en een beetje plagen hoort daar ook bij!

De tweede schietwedstijd is op de vroege avond en voor de boogschutters van Kring Peelland. Ook hier is de opkomst groot, tevens de laatste wedstrijd van het seizoen. Ook bij deze groep is de onderlinge band gezellig maar er is ook strijd! Op het einde van de wedstrijd is er een verrassing voor een schutter. Er is een afvaardiging van Kring Peelland, de Federatie en twee bestuursleden, Gerard Verhoeven en Klaas v.d. Zanden van het Sint Servatius gilde. Ook zijn er familieleden gekomen van de vertrekkende voorzitter van de boogcommissie, Peter van Otterdijk, om hem eer te bewijzen voor zijn ruim 20-jarige voorzitterschap. Dit was voor hem een complete verassing. Gildebroeder Mies Sijbers had de eer om het afscheidscadeau te overhandigen aan Peter. Het waren twee mooie wedstrijden in een gezellige sfeer, met ook dank aan José achter de bar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>