Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3b2e10
Foto:
Senioren

KBO Lieshout in de vakantiemaand

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 uur tot 11.30 uur een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt er terecht voor alle informatie over deze vereniging. De koffie en thee staan klaar.

Let op: van 6 juli t/m 18 augustus is het Dorpshuis gesloten, maar de Inloop gaat gewoon op dezelfde tijd door in Franciscushof. Loop eens binnen en maak kennis met deze actieve vereniging. U bent van harte welkom.

Grote Fietsdag
Op 2 juli was de traditionele Grote Fietsdag. Een grote groep fietsers vertrok vanaf het clubgebouw van Scouting Lieshout voor een dagje heerlijk fietsen. De dag werd afgesloten met een welverdiend Chinees buffet.

WiSH Outdoor
Een kijkje achter de schermen bij WiSH Outdoor. Op 3 juli hadden de KBO-ers uit Lieshout die mogelijkheid en ze maakten er met een grote groep gebruik van. Een ontvangst in de personeelstent en een rondleiding over het festivalterrein. Zo zagen ze wat er komt kijken bij de organisatie van dit spektakel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>