Logo mooilaarbeek.nl
De drie heemkundekringen overhandigen het eerste exemplaar aan burgemeester Frank van de Meijden en jeugdburgemeester Elise van Lieshout    | Fotonummer: 8fcbff
De drie heemkundekringen overhandigen het eerste exemplaar aan burgemeester Frank van de Meijden en jeugdburgemeester Elise van Lieshout (Foto: Liesbeth van Boxtel )
FOTO'S + VIDEO Gemeente

Eerste Bevrijdingskrant met trots overhandigd

Beek en Donk – Heel veel lof voor de drie heemkundekringen, de makers van de krant en de mensen die hun verhaal wilden vertellen. Vol trots wordt de eerste Bevrijdingskrant (Laarbeek 75 jaar bevrijd) aan burgemeester Frank van der Meijden overhandigd. Dit gebeurde in een volle raadzaal afgelopen dinsdagmiddag.

"In deze krant staan veel verhalen die moeten gaan beklijven", vertelt Van der Meijden. Louis Doomernik bedankt de burgemeester namens de drie heemkundekringen voor de mooie woorden en de steun voor het maken van de krant. "Af en toe stilstaan bij het verleden helpt ons te beseffen wat we nu hebben. Het is dan ook belangrijk de geschiedenis van de oorlogsjaren en de vele offers die gebracht zijn om de vrijheid weer terug te brengen, te blijven koesteren voor het inrichten en vormgeven van onze toekomst."

Vandaag, donderdag 12 september, ontvangen alle inwoners deze speciale krant in de brievenbus, tezamen met DeMooiLaarbeekKrant. Lees de krant online hier. 

Video: Jeroen Arts

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>