Afbeelding
Foto: Foto:

Voorbespreking raadsvergadering De Werkgroep

Algemeen Politiek

Laarbeek - De Werkgroep nodigt je van harte uit voor de voorbespreking van de raadsvergadering van 7 november. De voorbespreking wordt gehouden op maandag 4 november in het Dorpshuis in Lieshout, om 20.15 uur staan de koffie en thee klaar.

De volledige agenda vind je op de website van de gemeente. Hieronder een aantal punten die erop terug te vinden zijn en in de voorbespreking aan de orde zullen komen. De vaststelling van de tweede tussenrapportage 2019 en de vaststelling van de grondnota 2019. Verder wordt het voorstel tot vaststelling van de programma begroting 2020 besproken en het voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2019.

De Werkgroep hoopt je te ontmoeten in het Dorpshuis in Lieshout om mee te praten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening geven, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0492-463951.