Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2b80e8
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
FOTO'S Evenementen

Instore optreden Tim Akkerman bij Bob's Vinyl in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Tim Akkerman, o.a. bekend als singer-songwriter en voormalig leadzanger van Di-rect, verzorgde vrijdagmiddag 22 november een optreden bij Bob's Vinyl in Aarle-Rixtel.

Wie zijn nieuwe plaat Lions Don't Cry hoort, meent waarschijnlijk dat hij terug is naar waar hij begon: het is een rockplaat van jewelste die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. Toch is er meer aan de hand. Na een uitverkochte club- én theatertour met 'Tim Sings The Boss', waarbij hij nummers van zijn grote held Bruce Springsteen ten gehore bracht, herontdekte hij zijn liefde voor Amerikaanse rock. Hij liet deze liefde voor Bruce, Pearl Jam en Ryan Adams voor zich spreken en schreef tien nummers die recht uit het hart kwamen.

Lions Don't Cry is een zeer persoonlijk album geworden. Na veertien jaar huwelijk is Tim een alleenstaande vader, en combineert hij muziek met de liefde voor zijn kinderen. Het verwerken van zijn relatie loopt als een rode draad door Lions Don't Cry: van verdriet bij zijn kinderen tot zelf een nieuwe weg inslaan – het album klinkt als een persoonlijke brief die iedereen mag lezen. Zo pinkte Akkerman ook een traantje weg na zijn mooie nummers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>