Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 55cb4f
Foto: Martin Prick
FOTO'S Evenementen

Laarbeekse voorronde Nationale Voorleeswedstrijd 2020

Laarbeek - Evenals voorgaande jaren hield Bibliotheek De Lage Beemden ook dit jaar weer een lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd voor de Gemeente Laarbeek. De Nationale Voorleeswedstrijd is een voorleeswedstrijd voor de groepen 7 en 8 van de basisschool.

Dit jaar streden 8 schoolkampioenen uit Beek en Donk, Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel om de titel 'Voorleeskampioen van de Gemeente Laarbeek'. De voorlezers lazen allemaal een gedeelte voor uit een boek naar keuze. Een deskundige jury beoordeelde aan de hand van een aantal criteria wie de beste voorlezer is en de Gemeente Laarbeek mag vertegenwoordigen bij de regionale kampioenschappen op zaterdag 7 maart in Goirle. Na een spannende ochtend werd Lynn Wouters van Daltonbasisschool 't Otterke uit Beek en Donk verkozen tot de winnaar.

De voorronde vond woensdag 15 januari plaats in MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. Lees er meer over in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 23 januari.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>