Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk

Eucharistievieringen in Laarbeek gaan niet door

Algemeen Coronavirus

Laarbeek - Maandag 16 maart is besloten dat alle eucharistievieringen in alle kernen van Laarbeek tot en met 6 april niet doorgaan. De Eucharistievieringen in Missieklooster Kostbaar Bloed zijn tot nader orde alleen voor de kloostergemeenschap zelf toegankelijk. U kunt zich in gedachten en gebed bij de zusters aansluiten.

Wel is er de mogelijkheid om via tv de eucharistievieringen te volgen of radio Maria. En een gebed voor geestelijke communie is ook van harte aanbevolen. Het pastorale team hoopt dat allen gezond blijft en draagt iedereen die ziek is of bang mee in hun gebed. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Het parochiecentrum in Aarle-Rixtel is geopend op dinsdag en vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur. Het parochiecentrum van Lieshout is gesloten, bij dringende vragen kunt u contact opnemen met de heer Toon Maas tel. 0499-422439. Het parochiecentrum van Mariahout is gesloten. Beek en Donk is open, iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Alle intenties die al opgegeven zijn, worden toch afgelezen in de privémis die pastor De Jong opdraagt. Als u de misintentie wilt verzetten, wilt u dan contact opnemen met het parochiecentrum in uw kern of met het parochiecentrum in Beek en Donk.