Afbeelding
Foto: RdR

Goede prestaties TTV Een en Twintig in competitie

Sport Sport

Beek en Donk - De teams van TTV Een en Twintig zijn het nieuwe competitieseizoen goed begonnen. TTV Een en Twintig 4 won met 6-4 van Veldhoven 8. In de strijd voor lijfsbehoud in de vierde klasse was deze overwinning meer dan welkom. Paulos Kallah en Ton Paardekooper wonnen twee enkelspelen en Patrick Biemans wist 1 partij te winnen. Doordat Kallah en Biemans hun dubbelspel wonnen, was de uiteindelijke uitslag een verdiende 6-4 overwinning.

TTV Een en Twintig 5 heeft tegen Budilia 4 een 8-2 overwinning behaald. Zowel Rolf Hendricksen als Roel Beekmans wonnen al hun wedstrijden. Helaas wist Eva Verrijt geen wedstrijd te winnen. Met 1 punt achterstand op de koplopers doet TTV Een en Twintig 5 volop mee in de top van de competitie.

Het zesde team van won knap met 7-3 van Tios ’51 uit Tilburg. Jos de Gruyter was goed voor 1 goede winstpartij, Kevin Biemans won twee wedstrijden en Tarek Abousaada wist maar liefst alle wedstrijden te winnen. Abousaada is sowieso met een goed seizoen bezig, want tot nu toe heeft hij al zijn wedstrijden gewonnen. Donderdag kunnen daar zomaar 6 winstpartijen bij komen omdat Abousaade zowel voor het zesde als voor het vijfde team competitie speelt. TTV Een en Twintig 6 staat op dit moment op een gedeelde eerste plaats in de competitie.

Donderdagavond zou eigenlijk het eerste team moeten spelen, echter een tweetal blessures hebben ervoor gezorgd dat dit team zich moest terugtrekken. Het enig overgebleven teamlid Jordi Kivits zal de rest van de competitie met het tweede team meespelen. Donderdagavond spelen het 4e, 5e en 6e team allemaal thuiswedstrijden in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk.

Voor wie ook zin heeft om te tafeltennissen : TTV Een en Twintig is op maandag- en donderdagavond open van 19 uur tot 22 uur. Bovendien zijn spelers van harte welkom op woensdagochtend van 9 uur tot 11 uur.