In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden.
In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden. Foto: Henk Vogels

Seniorenvereniging Lieshout vol activiteiten

Algemeen

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. 

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Leesclub
De leesclub komt op 14 maart bij elkaar. Het boek dat besproken wordt, is ‘De sterren boven Bagdad’ van de schrijfster Gina Wilkinson. Het is een roman over twee Iraakse vrouwen en een Australische ambassadeursvrouw ten tijde van het regime van Saddam Hussein. Angst en dreiging heersen. Welke risico’s willen deze vrouwen nemen om zichzelf en hun kinderen in veiligheid te brengen? De bijeenkomst is ’s middags om 14.00 uur in de Hofkamer van Franciscushof. U bent van harte welkom om een keer te komen luisteren.

Op de eerste en derde woensdag van de maand gaat de fietsclub op pad. De volgende tocht is dus op woensdag 16 maart. U hoeft u niet aan te melden. Kom gewoon om 9.30 uur naar het Dorpshuis. Halverwege de tocht drinken ze een kopje koffie. 

Kienen is er op de eerste en derde vrijdag van de maand in het Dorpshuis. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur. De volgende kienavond is op 18 maart. Iedereen is welkom. 

Samen uit eten
Samen Uit Eten is een geliefde activiteit van Seniorenvereniging Lieshout. Samen aan tafel genieten van een goed menu en gezellig bijkletsen. Deze keer is restaurant De Reiger in Zijtaart uitgekozen. Op 16 maart seveert het restaurant het KBO gezelschap uit Lieshout een driegangenmenu voor €22. Informatie over bijvoorbeeld vervoer bij de Inloop.

Algemene Ledenvergadering
Op dinsdag 22 maart vindt in het Dorpshuis de Algemene Ledenvergadering plaats . Aanvang 13.30 uur. Na het officiële gedeelte is er een muzikaal optreden. Het bestuur rekent op een grote opkomst.