Afbeelding

Ontspanning bij Algemene Ledenvergadering Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De Algemene Ledenvergadering van Seniorenvereniging Beek en Donk vond plaats op donderdagmiddag 17 maart waarin i.v.m. corona twee jaren tegelijkertijd aan bod kwamen. In een volle zaal heette de voorzitter iedereen van harte welkom en memoreerde aan de hulp van de Heemkundekring bij de uitgave van het jubileumbedonkske t.g.v. het 70-jarig bestaan in oktober. Ook noemde zij het belang van de Seniorenraad en KBO-Brabant.

Via PowerPointpresentaties werd eerst inzicht gegeven in het reilen en zeilen van de vereniging en daarna in de financiën van de afgelopen twee jaar. Bestuurslid George van Issum en voorzitter Mariëtte Frijters werden beiden herkozen. Nadat alle agendapunten aan de orde waren gekomen en de pauze met een drankje achter de rug was, trad Gerard van Kol, de troubadour uit Liessel op voor de leden. Hij zong prachtige, eigen gemaakte teksten op mooie muziek en praatte het in onvervalst Brabants dialect aan elkaar door middel van humorvolle, vaak herkenbare anekdotes.

De voorzitter sloot af met de opsomming van alle activiteiten die binnenkort gepland staan: Marciënne (6 april), Bloemschikken (11 april), Valpreventie (13 april), Uitstapje Supersenioren (14 april), De Restauratiemeester (19 april) en Kunstlezing Matisse (21 april). Het was al met al een prachtige, ontspannen middag waarin veel gelachen en af en toe ook meegezongen werd. Voor meer informatie kunt u kijken op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.