Archief: In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden.
Archief: In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden. Foto: Henk Vogels

Activiteiten bij Seniorenvereniging KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - KBO Lieshout telde afgelopen jaar vier zilveren jubilarissen. Alleen mevrouw Nelly Gilsing – van de Broek kon aanwezig zijn op de ledenvergadering van 22 maart. Zij kreeg de oorkonde en een bos bloemen. Drie jubilarissen konden niet aanwezig zijn. Het zijn de heer Jan Migchels en de dames Johanna Migchels – Gilsing en Jo van Neerven – van de Biggelaar. Zij krijgen de oorkonde en de bloemen thuisbezorgd.

Kienen
Iedere eerste en derde vrijdagavond van de maand is het kienen in het Dorpshuis. Op vrijdag 1 april is de eerstvolgende kienavond. De daaropvolgende is 15 april. Aanvang 19.30 uur, de zaal gaat om 18.30 open. Iedereen is welkom.

Kunstgeschiedenis
De laatste lezing van dit seizoen gaat over de schilder Matisse. Presentatie via Zoom op maandag 4 april om 20.00 uur. De link wordt een uur van tevoren geleverd. De lezing wordt gehouden door kunsthistorica Ine Pels. Opgeven kan bij haar via 06-44264189 of per mail i.pelsvandeven@gmail.com.

Opening fietsseizoen
De fietsclub is al weer enkele weken aan het fietsen, maar het is een goede gewoonte om het seizoen officieel te openen. Dit jaar is dat op woensdag 6 april. Vertrek om 09.30 uur vanaf het Dorpshuis. Er wordt een stop gemaakt bij de Klaproos in Sint Oedenrode. Daar trakteert KBO Lieshout op koffie en appelgebak. Om ervoor te kunnen zorgen dat er genoeg gebak is, deze keer graag aanmelden bij de inloop of via een mail naar pjamdegroot@gmail.com.

Schrijfclub
Woensdag 6 april komt de schrijfclub weer bij elkaar in Franciscushof aan de Ribbiusstraat. Deelname is gratis. Iedereen is welkom.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een Inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie en maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.