Afbeelding

Zonnebloem Aarle-Rixtel zet 4 jubilarissen in het zonnetje

Algemeen

Aarle-Rixtel - Na maanden van lockdowns en beperkingen was er op donderdag 31 maart voor de gasten van De Zonnebloem afdeling Aarle-Rixtel een gezellige ontspanningsmiddag in Café/Zaal Bij van Dijk.

Op deze middag werd het jaarprogramma voor het komende jaar besproken en werd er d.m.v. een presentatie uitleg gegeven over de landelijke, regionale en plaatselijke activiteiten en alles wat daar mee te maken heeft. Tijdens de pauze konden er loten gekocht worden voor een loterij met mooie prijzen. Na de pauze werden 4 medewerksters van De Zonnebloem in het zonnetje gezet: Jo Zomers, Marrie den Mulder, Tiny van den Heuvel en Diny van den Eventuin zetten al ruim 10 jaar lang hun beste beentje voor de gasten uit Aarle-Rixtel voor. De voorzitter, Frans Verspaget, memoreerde kort hun bijzondere verdiensten en onder luid applaus van alle aanwezigen werden de bij het jubileum behorende zilveren draaginsignes uitgereikt, een speciale oorkonde en natuurlijk een feestelijk boeket bloemen.

Onder het genot van een drankje en een hapje werd de middag verder voortgezet met als sluitstuk de loterij. Iedereen, gasten en vrijwilligers, kijkt uit naar één van de volgende activiteiten van dit jaar.