Afbeelding
Foto: Heemkundekring De Lange Vonder

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring De Lange Vonder uit Beek en Donk. Herkent u de personen op deze foto? Weet u ter gelegenheid waarvan deze foto gemaakt is? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week:
Een foto uit de oude doos van harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel. Karin Schepens- van Wetten herkende haar vader: “Mijn vader Cor van Wetten staat rechtsboven met de tuba. Volgens mij is de foto gemaakt ter gelegenheid van een jubileumjaar, maar zeker weet ik dat niet. Ik weet ook niet uit welk jaar deze foto komt. Wel leuk om te zien. Mijn vader heeft zijn hele leven in de muziek gezeten.” Paul Verschuuren herkende zijn opa: “Ik herkende op de groepsfoto van Harmonie de Goede Hoop mijn opa Peter Verschuuren. Hij staat op de achterste rij, derde van links.”

Maria Verschuuren-Raijmakers weet wanneer de foto gemaakt is: “De foto is uit 1950 bij het afscheid van dirigent Meijers. Bovenste rij: eerste van links is Gijs van Wetten, derde van links is Peter Verschuuren. Tweede rij van onder: derde van links is Hopman Slaats, vierde van links is Johan Gijsbers, zesde van links is dirigent Meijers en de zevende van links is Dhr. Prinsen.”