Jolanda Siemons, penningmeester Dorpsraad Beek en Donk
Jolanda Siemons, penningmeester Dorpsraad Beek en Donk

Dorpsraad Beek en Donk ondersteunt aanvragen Leefbaarheidsidee

Algemeen

Beek en Donk - Dorpsraad Beek en Donk heeft onlangs diverse aanvragen ontvangen om Leefbaarheidsideeën financieel te ondersteunen. Na beoordeling heeft de Dorpsraad de volgende aanvragen gehonoreerd die een positieve bijdrage leveren aan de Leefbaarheid van Beek en Donk.

- Stichting ‘7th House’: Het organiseren van een Kerstdiner met het motto; ‘Een warme Kerst voor iedereen’. De doelstelling is om eenzaamheid en isolement te doorbreken.
- Het samenstellen en vormgeven van activiteiten voor kinderen in een minder prikkelbare omgeving en hen te stimuleren om samen te ondernemen en verbinding te maken.
- Eetcafé ‘van de KOOK’: Het activeren van mensen met dementie d.m.v. samen een maaltijd te bereiden en te nuttigen. Tevens kunnen hun mantelzorgers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Heeft u ook plannen voor de aanvraag van een leefbaarheidsidee, maar wilt u hier nog meer over weten? Loop dan gerust even binnen bij het inloopspreekuur van Dorpsraad Beek en Donk. Het spreekuur is op 13 december van 18.30 tot 20.30 uur in het Ontmoetingscentrum Otterweg 27 te Beek en Donk. Tijdens dit inloopspreekuur kunt u ook advies krijgen over de verduurzaming van uw woning. Hiervoor zijn energiecoaches aanwezig vanuit de stichting Duurzaam Wonen Laarbeek. Voor vragen kunt u ook altijd een mail sturen naar: info@dorpsraad-beekendonk.nl of bezoek www.dorpsraad-beekendonk.nl voor meer informatie.