Afbeelding

Motorweekend HDC Liberator

Algemeen

Aarle-Rixtel - HDC Liberator organiseert op zaterdag 23 en zondag 24 maart weer hun jaarlijks motorweekend op het terrein van P. Verschuren aan de Lieshoutseweg in Aarle Rixtel. Naast diverse nieuwe Harley Davidson motoren, zullen er ook tweedehands en oldtimers te bezichtigen en te koop zijn.

Ook hebben ze dit jaar op de beurs een mooie collectie van diverse oldtimer brommers, waaronder Kreidler en Zundapp. Ze komen allemaal uit privécollecties van liefhebbers die deze al jaren lang koesteren. In de grote hal zullen diverse marktkramen geplaatst worden waar de motorliefhebbers terecht kunnen voor motoronderdelen, motorkleding, brillen, tassen etc. Op het naastgelegen terrein zal er in de middag een chopper speedway gehouden worden. In de grote tent is een hapje en drankje verkrijgbaar met in de middag en avond optredens van diverse bands.

Op zaterdagmiddag is er een optreden van de JPK band en van de Smokin’ Bones, Zaterdagavond staat ‘Het zit er dik in’ op het podium. Op de zondagmiddag spelen de bands Kings & Jokers en Skiff. Het belooft dus weer een gezellig, mooi en sfeervol weekend te worden voor alle bezoekers. Er hoeft geen entree betaald te worden en iedereen is vrij om te komen kijken en van harte welkom! Alle leden van HDC Liberator begroeten u graag dit weekend en hopen op een mooie opkomst.