Afbeelding
Foto:

Laarbeekschutters presteren goed op Kringwedstrijd Brabants wipschieten

Algemeen

Laarbeek - De kringwedstrijd Brabants wipschieten is op zondag 14 april geschoten op schietterrein ‘de Roovere’ in Lierop. Het Sint Servatius gilde uit Lieshout won de viertallen met de schutters Gerard v/d Linden, Piet v/d Burgt, Goen Vorstenbosch en Berry Vorstenbosch. Een zeer mooi resultaat gezien de concurrentie van de andere gilden uit kring Peelland.

Piet van den Burgt van het Sint Servatius gilde uit Lieshout schoot zich naar de tweede plaats op het onderdeel ‘Kampioen’ en tweede plaats op het onderdeel ‘Bejaarden’. Berry Vorstenbosch, ook van het Sint Servatius gilde uit Lieshout, werd tweede op het onderdeel ‘Personeel’.

Gerard Maas van het Onze lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel wist zich staande te houden bij de vrije Hand en werd hier tweede. Henk van der Velden, ook van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel, werd eerste op het onderdeel ‘Bejaarden’, vierde op het onderdeel ‘Vrije Hand’ en vierde op onderdeel ‘Personeel’. Verder waren er nog puistprijzen voor Berry Vorstenbosch en Goen Vostenbosch, beide van het sint Servatius gilde uit Lieshout. 

De volgende wedstrijd Brabants wipschieten is op zondag 5 mei bij het Sint Joris gilde in Asten, de opbrengst komt dan ten goede aan stichting KansPlus.