Afbeelding

Seniorenwandeling IVN Helmond in Natuurtuin IVN Laarbeek

Dier & Natuur

Laarbeek - IVN Helmond viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om die reden wordt de vroegere traditie, om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer met enthousiasme opgepakt. 

Op woensdag 26 oktober organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar. Deze keer niet in Helmond, maar in natuurtuin De Bimd van IVN Laarbeek in Aarle-Rixtel. Je hoeft geen lid te zijn, iedereen, ook jonger dan 55 jaar, is welkom. Deelname is gratis. Om 10.00 uur start de wandeling vanaf verenigingsgebouw De Bimd van IVN Laarbeek in Aarle-Rixtel. De wandeling eindigt om ongeveer 12.00 uur.

Gids Gerrit Post besteedt uitgebreid aandacht aan flora en fauna van deze prachtige natuurtuin, die onlangs is uitgebreid met nieuwe landschapselementen. Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij twijfel of de wandeling wel of niet door gaat, kunt u bellen met 06-20091534. Aangeraden wordt om waterdicht schoeisel te dragen. Helaas is de route niet begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Na de wandeling is er gelegenheid om koffie en of thee te drinken à €1,00 per kopje.