ViERBINDEN zoekt vrijwilligers voor bibliotheek

NULL

ViERBINDEN zoekt vrijwilligers voor bibliotheek


Laarbeek - ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek is voor de nieuwe locatie van de bibliotheek in het dorpshuis in Lieshout op zoek naar enthousiaste actieve vrijwilligers. De bibliotheek krijgt dezelfde openingstijden als het dorpshuis. Tijdens een deel van de openingsuren zal er geen bibliotheekmedewerker aanwezig zijn.

Voor deze onbemande uren worden vrijwilligers gezocht, die in de ochtend (van 10.30 tot 11.30 uur) en avond (van 19.00 tot 20.00 uur) de teruggebrachte materialen willen opruimen, en klanten kunnen adviseren en doorverwijzen met betrekking tot de dienstverlening van de bibliotheek. Het is een pre als men beschikt over actuele computervaardigheden en affiniteit heeft met kinderen en ouderen.

Voor ‘t Oude Raadhuis is ViERBINDEN op zoek naar een vrijwilliger die tijdens exposities de kunstenaar en het scholenbezoek ontvangt en begeleidt. Overige werkzaamheden bestaan uit het organiseren van het scholenbezoek aan ‘t Oude Raadhuis, en het onderhouden van contacten tussen scholen en kunstenaar.
Tevens komt ViERBINDEN voor ‘t Oude Raadhuis graag in contact met een vrijwilliger die samen met andere vrijwilligers ondersteunende werkzaamheden verricht. Het is de bedoeling dat men eerst kennismaakt met ’t Oude Raadhuis, en meekijkt en meedraait met alle werkzaamheden die zich voordoen binnen het bestuur, zoals exposities, openingen, trouwerijen, programma’s en folders maken, onderhoud pand, PR, financiën enz.

Voor meer informatie over vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk. Tel. 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.vierbinden.nl of te vinden in de vacaturemappen van de dorpsservicepunten.