Afbeelding

Benefiet Diner Stichting Care For Joshua

NULL

Benefiet Diner Stichting Care For Joshua


Lieshout - Afgelopen vrijdagavond mochten gasten aanschuiven voor een gezellige avond tafelen met als doel het ondersteunen van Stichting Care For Joshua. Tijdens het Benefietdiner voor deze stichting genoten de gasten zichtbaar van een culinair hoogstandje uit de keuken van het Bavaria Brouwerij Café. Met een zeer gemêleerd gezelschap zijn de tafels goed gevuld tijdens deze avond voor het goede doel.


Betoverende glimlach
"Een ander helpen en een steuntje in de rug geven", vertelt Anja. Haar zus Marjan vult aan: "Een glimlach op iemands gezicht toveren." Dat waren de gedachten die deze twee uitbaters van het geheel vernieuwde Brouwerij Café hadden toen het idee voor een benefietdiner kwam. "We willen graag jaarlijks een goed doel een steuntje in de rug geven. Door het prikkelen van alle zintuigen tijdens een warme gezellige avond tafelen voor het goede doel. Voor deze tweede editie, die wij organiseren voor een benefietdiner, hebben we gekozen om Stichting Care For Joshua te ondersteunen", vertelt Anja. Joshua Verhoeven, opgegroeid in Lieshout, lijdt al jaren aan de chronische vorm van Lyme. Wij willen hem daarin een helpende hand bieden zodat hij mogelijk behandelingen kan ondergaan in het buitenland. "We hebben de stichting benaderd en het initiatief is hartelijk ontvangen."

Goede doel
"Machteloos toekijken en hopen op mogelijk herstel, de tijd begint te dringen, we moeten iets doen", vertelt Ruben. "De situatie van mijn broer Joshua verslechtert met de dag we willen hem graag een kans bieden op herstel. Dat is wat we willen bereiken." Met de oprichting van Stichting Care For Joshua proberen oprichters Ruben Verhoeven en Fedor Heijl voor Joshua de mogelijkheid te creëren op een toekomst. "Joshua richtte zelf in 2012 Stichting Hope For Lyme op om zo meer positieve aandacht te vragen in Nederland voor alle chronische Lyme-patiënten", vertelt Fedor. "Wanneer je vanuit je ziekbed een ander toch nog een helpende hand wil bieden en je zo inzet voor anderen, verdien je het van harte om zelf geholpen te worden." Knikkend instemmend en met een glimlach antwoordt Ruben: "Dit is ons doel, Joshua een kans geven op herstel!"

Diner
Met een openingswoord en een smakelijk eten, spreekt Ruben zijn dank uit voor de aanwezigheid en steun van alle gasten en de gastvrijheid van het personeel van Bavaria Brouwerij Café. Tijdens een gezellige avond geniet een ieder van de zeer smaakvol samengestelde gerechten. Met als kers op het toetje, biedt Anja de stichting een cheque aan met een prachtige opbrengst van deze avond. "Het is een zeer geslaagde avond", voegen de gasten eraan toe.
Met een voldaan gevoel en een glimlach sluiten de gasten de avond af.

Dank
De Stichting Care For Joshua bedankt Marjan, Anja en alle medewerkers van Bavaria Brouwerij Café en alle aanwezige gasten hartelijk voor deze zeer geslaagde avond!