Kerstconcert Gemengd Koor De Klokkengieters

NULL

Kerstconcert Gemengd Koor De Klokkengieters



Aarle-Rixtel - Ook dit jaar geeft Gemengd Koor De Klokkengieters haar kerstconcert , met medewerking van organist Arjan Mooij en sopraan Margot Pagels. Dit concert vindt plaats op zondag 21 december in de Parochiekerk. Aanvang van dit concert is zoals de voorgaande jaren om 18.00 uur.


Een afwisselend programma van diverse sfeervolle liederen wordt u aangeboden. Het geheel staat onder de muzikale leiding van de dirigent, Rob Rassaerts. Op donderdag 25 december verzorgd Gemengd Koor De Klokkengieters de hoogmis van kerstmis. Aanvang van deze eucharistieviering is 9.30 uur. U bent bij beide muzikale optredens van harte welkom. Deze concerten zijn de laatste activiteiten in hun jubileumjaar.

Op 7 december is Gemengd Koor De Klokkengieters te gast geweest in Monschau om daar een eucharistieviering en een kerstconcert te verzorgen. Ook deze concerten stonden in het teken van hun 115 jarig jubileum. Het koor is nog steeds op zoek naar mensen die het koor muzikaal willen versterken. Dus…bent u alt, tenor, bas of sopraan, u bent van harte welkom om eens te komen luisteren tijdens de repetities op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh, Dorpsstraat, Aarle-Rixtel (links van de Parochiekerk).