Afbeelding

Kletsavonden in het Heidurp

NULL

Kletsavonden in het Heidurp



Mariahout – Carnavalsvereniging de Heikneuters houden op 24, 30 en 31 januari weer hun kletsavonden. Drie avonden vol Mariahouts talent, aangevuld met twee buitendorpse kletsers.


Het is en blijft de kracht van het kleine Heidurp om avonden te brengen met eigen talenten, die stukken op de planken brengen van klets tot zang. Ook dit jaar zijn er weer de groepen die men al jaren kent, maar ook nieuw talent wat voor de eerste keer mee doet, en groepen die het niet kunnen missen en weer opnieuw deelnemen.

Zeker niet te vergeten op deze avonden zijn de eigen dansmariekes die zeker weer het beste beentje voor gaan zetten. ‘De Erpels’, of wel de gebroeders van Erp zijn een begrip in het Heidurp. Elk jaar weer verrassen ze de bezoekers door veel gezever en zang en betrekken ze elk jaar weer het publiek erbij. Ook de nieuwe groep ‘Werus wa anders’ is een duo die in het Heidurp zeer bekend zijn. Deze twee gaan het dit jaar proberen om mensen enthousiast te krijgen om volgend jaar aan te sluiten bij hun. Ook leuk om mede te kunnen delen dat ‘Wa Naw’, een groep van 5 dames, opnieuw weer de koppen bij elkaar hebben gestoken en weer helemaal klaar zijn gestoomd om het podium te betreden. Deze 5 dames zijn een genot om naar te komen kijken bengen entertainment van hoog niveau. En dan een groep van drie personen, nieuw in deze samenstelling maar zeker niet nieuw van naam, ‘Kiek Ons’. Al jaren heeft deze groep de lachspieren in de zaal los gekregen met zeer veel klets en zang. Enkele jaren terug gestopt op het podium, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus gewoon weer terug op de kletsavonden in het Heidurp. Ben je benieuwd naar deze nieuwe samenstelling kom dan kijken en laat je verrassen.

Dan een groep, ook van drie personen, deze zijn bijna niet meer weg te denken in het Heidurp. Alle drie hebben ze heel veel podiumervaring. Twee hiervan hebben jaren achter elkaar mee gedaan in de groep van over het kanaal, en de andere persoon heeft alleen in de ton gestaan en bij diverse groepen opgetreden. Deze act is een samenspraak van vele moppen waarbij diverse bekenden personen van het Heidurp in betrokken worden. Dit is een kleine greep uit het programma. Verder zijn er de twee gastkletsers Jan Strik en Kitty van Goverde. En zodra de laatste artiest van het podium is verdwenen zorgt de DJ ervoor dat er nog een gezellige after party is in het Buurthuis. Heb je nog geen kaartje? Neem dan contact op met Henk van Duijnhoven, tel. 06-12674967.

Op zondag 1 februari wordt de mini playback gehouden. Deze start om 13.00 uur in het Buurthuis. Dit zijn de jeugdige toekomstige artiesten die dan weer de kletsavonden gaan verzorgen. Mis de bovenstaande activiteiten niet, want het zou zonde zijn als je niet kunt meepraten over de gezellige avonden/middag.

Foto: Archieffoto van een eerder gehouden kletsavond